Nu 20 kg lichter en een halve marathon verder!

Naam

Het was eind 2016 en ik tikte bijna de 90 kilo aan. Daarnaast was de conditie op  een dieptepunt; na een trapje op moest ik eerst 2 minuten uitrusten. Dit begon me zo tegen te staan dat ik in januari 2017 CK Active heb benaderd en een intake-gesprek met Koen Bakker heb gehad. Hij koppelde me aan personal trainer Laura Schellekens. Wat ik  toen nog niet wist is dat Laura een super gemotiveerde en fanatieke dame is.

Mijn belangrijkste doel was fitter worden en wat kilo’s kwijtraken. Ik trainde 1 uur in de week bij Laura en zij gaf me trainingsschema’s mee voor thuis en gaf me voedingsadviezen. Ik moest vooral vaker per dag kleinere en natuurlijk gezondere porties eten.  Laura wist me super te motiveren om ook thuis te trainen en op mijn voeding te letten. Wat resulteerde in dat ik na ca. 8 maanden dik 20 kilo kwijtraakte en fit ben. Naast de training van Laura ben ook gaan hardlopen, deels ook samen in een clubje met Koen  Bakker. In eerste instantie trainde ik om 10 km te rennen daarna in 2018 de Ten Miles van Tilburg gelopen en als voorlopig ultiem doel de halve marathon van Breda gelopen.

Momenteel blijf ik met veel plezier 1 uur in de week bij Laura sporten met daarnaast  1 uur badminton en 1 à 2 keer een uurtje lopen. Op deze manier blijf ik op een gezond gewicht en in goede conditie.

Ik ervaar het sporten met Laura als zeer positief, ze weet altijd weer nieuwe oefeningen  te verzinnen zodat het niet saai gaat worden en ze weet altijd het uiterste uit je te halen. Wat ook erg prettig is dat ze goed op je houding let zodat je de oefeningen goed uitvoert.

Laura, ik wil je super bedanken voor jouw fanatieke hulp en hoop nog lang met veel  plezier met je te kunnen sporten!

Start jouw succesverhaal

Samen kunnen we kijken naar jouw doelen.