Over mij

Mijn naam is Laura en ik ben een personal trainster in Oosterhout. Mijn werk is mijn hobby, mijn passie en dit wil ik graag met jullie delen. Sinds 2014 werk ik in de sportbranche en ben gediplomeerd als sportadviseur, fitnesstrainer, personal trainer en erkend KNFK krachttrainer niveau 1. Door eigen ervaring en de kennis die ik al heb op gedaan kan ik je naast het sporten ook goed begeleiden met je voeding. 

In Maart 2018 heb ik voor het eerst met de bikinifitnesswedstrijd Juliette Bergman Cup mee gedaan en in Maart 2019 volgde mijn 2e wedstrijd en werd ik eerste op de Isala Cup waardoor ik mezelf nu een B- atleet mag noemen.

Door mijn eigen ervaring en diploma´s ben ik er van overtuigd dat ik jou goed kan begeleiden naar het gewenste resultaat.

Voeding

Voeding is de belangrijkste basisbehoefte die wij nodig hebben. Daarnaast staat voeding voor mij ook voor gezelligheid, het brengt men bij elkaar er is niets leukers dan samen lekker eten met je familie, vrienden of geliefde.

Thuis voor de buis of uit eten, van lekker eten word je gewoon vrolijk. Maar lekker hoeft niet per se ongezond te zijn. 

Naast een goede training moet je voeding op orde zijn om resultaat te behalen. Voeding is ontzettend lastig, want we hebben zo veel keus aan producten en worden erg misleid in de supermarkt. Sommige producten lijken gezond, maar zijn dit niet. Ik merk in de praktijk dat men vaak helemaal niet bewust is van hun ongezonde eetgewoontes. 

Uit eigen ervaring weet ik dat een streng dieet lastig vol te houden is. Op korte termijn kan het goed voor je werken, maar vaak zie je dat dit op lange termijn toch niet de manier is van hoe je altijd wilt blijven eten. Een goed voedingspatroon is er een die bij jou past. Ik vind een juiste balans in voeding belangrijk. In een gezond voedingspatroon moet ook ruimte zijn voor iets lekkers. Denk hierbij aan de welbekende 80-20 regel. Dit is een regel waarbij je 80% van je voeding verantwoord eet en de andere 20% wat zondigt. 

Ik werk niet met een streng dieet, maar ik zal jouw voedingspatroon aanpassen aan wat voor jou werkt

Get Fit in the gym
Lose weight in the kitchen

Fitness

Ik vind het heerlijk om te trainen. Naast het feit dat ik train om in een goede shape te zijn, train ik ook vooral om me fit en vitaal te voelen. Ik vind het fijn om mensen te kunnen begeleiden in hun trainingsprogramma. Ik houd ervan om met mensen om te gaan en om mijn kennis en ervaring te delen. Ik wil jullie graag inspireren en motiveren.

Jouw doelstelling behalen, Daar doe ik het voor

Laat het me weten en ik ga je helpen!