Ik verloor 26,5 kg in minder dan een jaar tijd!

Mark

Ik denk dat sommige dit wel herkennen, je weet dat je te zwaar bent maar je ziet het niet echt. Het sluipt er ongemerkt in dacht ik zelf. Ik wist wel dat ik een slechte eetgewoonte had en een emotie eter was maar ik had zelf het gevoel dat het niet meer anders kon. (ongeveer op slechte avonden heb ik zo'n 80 gram suiker in totaal naar binnen gewerkt). Dat samen met een relatie breuk leide mij naar CK active, klinkt nogal cliche maar het was wel zo, het was tijd voor een verandering.  

Via CK active leerde ik Laura kennen zij werd mijn personal coach, alleen al door Laura's enthousiasme zou ik al een paar kilo's kunnen afvallen. Maar het ging natuurlijk niet vanzelf want zo eigenwijs en dwars dat ik zelf ben zo positief was Laura. Ze was echt voor mij de stok achter de deur om te voorkomen dat ik in mijn oude ongezonde patroon kwam.

Dan begint zo'n afval reis met het noteren van je eetpatroon, nogal confronterend en dan vooral met van die applicatie's voor je telefoon die direct laten zien hoeveel die pizza op je werk aan Kcal is. En dan al helemaal als je ontdekt dat je daarvoor anderhalf uur op een crosstrainer voor moet zitten.

Maar gelukkig is bij Laura alles mogelijk dus werd er bij mij al snel geschakeld van de lastige app naar een word documentje met tijden en wat ik op dat moment gegeten had. Dat werkte prima en voor dat ik het wist had ik met 2 uur personal training in de week en een voedingsschema al de eerste 5 kilo kwijt in 1 maand. Niet zo heel gek natuurlijk als je uit een 3 jarige relatie kwam.  

Die 5 kilo was een heerlijk begin en ik had er meteen vertrouwen in dat het goed ging komen samen met Laura. Mijn eetpatroon werd toen nog niet echt veranderd maar wel verminderd. Dermate erg dat als ik met vrienden weg was en we gingen naar de Mcdonalds dat ik buiten stond te bellen met Laura en aangaf dat ik wel mee wilde eten maar ergens ook niet omdat ik het zonde vond omdat ik zo hard had gewerkt voor mijn eerste resultaten. Laura gaf advies over de verschillende opties wat ik kon doen, zolang ik zelf maar achter mijn keuze zou staan.

En dan ontdek je echt... Dit is meer dan afvallen dit is echt een levensstyle verandering.

Ik begon hierna ook zelf te trainen voornamelijk cardio, het gewicht zakte en ik ontdekte steeds meer spiergroepen die ik kon aanspannen. Dat waren wel de mooiste resultaten om dan te kunnen vertellen aan Laura tijdens de trainingen. Dan was het in eens midden tijdens een training van KIJK! een nieuwe spiergroep die ik zojuist aanspande.

Na die ontdekking ging het wel richting de automatische piloot. Het gewicht zakte, ik kwam onder de douch steeds vaker spiergroepen tegen. En personal training met Laura werd ook steeds leuker. Want er zijn trainingen geweest waar ik zelf echt te sikkeneurig was en dat een excuses wel op zn plek was naar Laura.

Nu bijna 1 jaar verder en heel wat kleding sets verder en 26,5kg minder ben ik blij dat ik Laura heb ontmoet als Personal Coach. Ik denk dat ik het eerder een Lifestyle Coach zou noemen omdat het meer is als alleen trainen, ik ben echt een gezondere richting op gegaan.

Start jouw succesverhaal

Samen kunnen we kijken naar jouw doelen.