In één maand bikini ready!

Sanne

Mijn doelstelling was om in een korte tijd een aantal kilo's kwijt te raken zodat ik op vakantie kon stralen in mijn bikini. Met behulp van Laura heb ik mijn doelstelling behaald!

Ik ken Laura via Voetbalvereniging OVV waar we samen zeker vijf jaar bij elkaar in het team hebben gespeeld. In een later stadium waren we collega's bij Willemsen Sport Oosterhout. Ik stond achter de bar en Laura functioneert hier nog steeds in alles wat met sport te maken heeft. Ik wilde graag een aantal kilo's kwijt voordat ik op vakantie ging. Dus toen ik hoorde dat Laura ook PT gaf in Made ben ik bij haar één keer in de week gaan sporten.

Ik ben van nature wel een sporter, alleen de discipline om het met regelmaat vol te houden die mis ik, vandaar dat ik bij Laura heb aangeklopt. Één dag in de week kwam ik bij Laura voor PT en daarnaast deed ik zelf nog aan hardlopen. De eerste keer PT was erg zwaar aangezien ik al een hele lange tijd niet had gesport. Ik kon Laura dan af en toe ook wel iets aandoen, zo zwaar dat ik het had. Maar elke keer na de training had ik een voldaan gevoel en was ik trots op mezelf. Ik sprak vaak na de training met Laura nog over sport en voeding en dat gaf me elke keer een boost om het vol te houden!

Na twee weken begon ik langzaam aan wat te merken. Buiten dat ik 1.5 kilo was afgevallen, voelde ik mezelf ook veel fitter! Toen ik mezelf nog meer ging focussen op mijn voeding, werd het resultaat steeds beter zichtbaar. Dit gaf mij motivatie en leidde er zelfs toe dat ik het sporten leuk ging vinden!

Na vier weken was ik al 4 kilo afgevallen. Dit kwam door het aanpassen van mijn voedingspatroon, maar voornamelijk ook door de motivatie en de tips die Laura mij elke keer gaf tijdens de PT. Gewicht verliezen en gezond leven is naar mijn mening een mindset die je moet zien te vinden en daar heb je vaak wat hulp bij nodig. Laura is voor mij die helpende hand, mijn motivatie om door te zetten en mijn houvast voor als ik er even geen zin meer in heb!

Start jouw succesverhaal

Samen kunnen we kijken naar jouw doelen.