Ik viel 35 kg af in 7 maanden tijd.

Joost

Net iets meer dan een half jaar geleden ben ik terug gekomen van een stage uit het buitenland. Waarin ik (niet geheel realiserend) erg veel was aangekomen. Eenmaal terug in Nederland realiseerde ik me snel genoeg hoe ver ik het had laten komen. En wat er moest gebeuren om hier verandering in te laten komen. Via de sportschool waar ik voor stage ook al kwam, kwam ik in contact met Laura.

Omdat ik van nature de lat graag hoog leg voor mezelf, en zo ook uitdaging behoud. Was mijn target voor mij duidelijk: “onder de 100 voor de jaarwisseling”. Dit gaf mij 7 maanden, om 32 kilo te verliezen. Na dit aangegeven te hebben gaf laura aan dat de lat inderdaad erg hoog lag, en dat we hiervoor hard aan de bak moesten. Deste meer reden voor mij om het te halen, en te bewijzen dat dit best te doen is.

4/5x per week naar de sportschool, waarvan 1x per week training met Laura. Goed letten op mijn voeding en eetgewoontes. En wanneer ik vragen had, gewoon even een berichtje sturen, en kreeg dan altijd snel reactie. En zodoende kwam er resultaat, vrij snel. Dingen die je je niet altijd realiseert. Ik kon ineens een sprintje trekken zonder buiten adem te raken. Moeiteloos een trap op, of naar de stad fietsen zonder hier erg vermoeid van te raken. Hoewel dit voor velen vrij normaal klinkt, kon dit vroeger echt een uitdaging zijn.

En toen.. eind december, het spannende moment. op de weegschaal gaan staan, en kijken of het allemaal het gewenste effect had gehad. En ja hoor, onder de 100! Maar dit was het niet, en dit is niet het einde. Samen met laura heb ik nieuwe doelen gemaakt, en nieuwe targets gezet. En we gaan alleen nog maar harder knallen, om ook deze weer te behalen!

Start jouw succesverhaal

Samen kunnen we kijken naar jouw doelen.